Artiklar

Gå till biblioteket

BokomslagFilmat boktips!

Titta på det filmade lättlästa boktipset av Natalie på Biblioteken i Kungsbackas YouTube-kanal!

Mirakel

Eva håller upp boken Mirakel. Hon står framför en bokhyllaFilmat boktips!

Titta på det filmade lättlästa boktipset av Eva på Biblioteken i Kungsbackas YouTube-kanal!

Damers list 2

Natalie med Bokomslag i händernaFilmat boktips!

I samma båt

BokomslagFilmat boktips!

Titta på det filmade lättlästa boktipset av Eva på Biblioteken i Kungsbackas YouTube-kanal!

Kampen för Kafé Krut

Bibliotekarien Pia Håller i en boken Kampen för Kafé KrutFilmat boktips!

Titta på det filmade lättlästa boktipset på Biblioteken i Kungsbackas YouTube-kanal!

Vänskap mellan sill och falafel.

Joana startar eget.

Eva med boken Joana startar eget framför sigFilmat boktips!

Hitta rätt

BokomslagEva har läst Hitta rätt av Åsa Storck som skrivit en lättläst bok om att längta efter nära och kära när man flytt till ett annat land där ensamheten och saknaden ofta tränger sig på.

En avlägsen kust

BokomslagOm du vill läsa en lättläst feelgoodroman tycker Eva att En avlägsen kust av Jenny Colgan är ett bra val. Den avlägset belägna skotska ön Mure är skådeplatsen för läraren Lornas och läkaren Saifs liv med dess bekymmer och fröjder.

Ett nytt land utanför mitt fönster

Bokomslag Ett nytt land utanför mitt fönsterEva B vill tipsa om en lättläst bok som handlar om hur det är att leva i ett annat land. Boken passar dig som kommit igång med din läsning, men ändå behöver lättlästa böcker.

Visa fler

etikett