När vi hittade hem [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318100
E-bok:När vi hittade hem [Elektronisk resurs].:2020. E-bok När vi hittade hem [Elektronisk resurs].
När vi hittade hem [Elektronisk resurs].
av Mallery, Susan
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2730-2 91-507-2730-3
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: When we found home
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
För att bli en familj krävs tålamod, humor, lite vin, och en massa kärlek Callie Smith vet att livet kan vara tufft när man varken har familj eller framtidsutsikter, men däremot ett förflutet man inte vill prata högt om. Ändå vet hon inte vad hon ska tycka när hon upptäcker att hon har två syskon hon aldrig känt till. Brodern Malcolm har vuxit upp med kärlek, pengar och privilegier, och systern Keira är en gatusmart tolvåring. Trots sin förvirring flyttar Callie till sina syskon och sin farfar i det pampiga huset vid Lake Washingtons strand, i förhoppning om att det kan bli början på ett nytt liv. Men hon upptäcker snart att det inte alltid är så lätt att börja om. När vi hittade hem är en ny, underbar fristående roman av Susan Mallery./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

304816
av Mallery, Susan
304825
av Mallery, Susan
305183
av Mallery, Susan
318126
av Mallery, Susan
318110
av Mallery, Susan
305167
av Mallery, Susan

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.