Som en familj [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318101
E-bok:Som en familj [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Som en familj [Elektronisk resurs].
Som en familj [Elektronisk resurs].
av Woods, Sherryl
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2731-9 91-507-2731-1
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Feels like family
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Helen Decatur har ägnat sitt liv åt att sätta upp mål och nå dem - först klara college och sedan komma in på juristutbildningen, öppna egen advokatbyrå och bli ekonomiskt oberoende. Men de utmaningarna var inget jämfört med den hon står inför nu. Helen är fyrtiotvå och längtar plötsligt efter en egen familj. Tyvärr är det inte helt lätt att skaffa barn i hennes ålder, och det största problemet är att hon är singel. Men Helen är inte den som sitter och väntar på att ödet ska gripa in. Hon tar saken i egna händer, något som både påverkar hennes vänskapsrelationer och får det att hetta till med en man som absolut inte vill få barn. Och allt detta leder fram till något helt oväntat - kärleken./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

314032
av Woods, Sherryl
314043
av Woods, Sherryl
318104
av Woods, Sherryl

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.