När vingarna bär [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318104
E-bok:När vingarna bär [Elektronisk resurs].:2020. E-bok När vingarna bär [Elektronisk resurs].
När vingarna bär [Elektronisk resurs].
av Woods, Sherryl
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2734-0 91-507-2734-6
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Welcome to serenity
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
När Jeanette var med och startade spaet i den lilla staden Serenity gav det henne något mer än bara yrkesmässig tillfredsställelse. För första gången fick hon uppleva innerlig vänskap, något hon saknat i hela sitt liv. Men inte ens de nya vännerna kan få henne att försonas med sina föräldrar eller berätta varför hon brutit med dem. Serenitys årliga festival närmar sig och Jeanette går motvilligt med på att sitta i festkommittén - bara för att inse att vännerna försöker para ihop henne med Tom McDonald som håller i planeringen. Han är om möjligt ännu mindre förtjust i allt som har med familjetraditioner att göra. Så hur ska två cyniker kunna ro iland stadens stora familjefest? Men allt eftersom ljusdekorationerna kommer på plats på torget sprider sig en stämning som inte lämnar någon oberörd. Och både Jeanette och Tom börjar ana att mirakel faktiskt kan ske .../Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

314032
av Woods, Sherryl
314043
av Woods, Sherryl
318101
av Woods, Sherryl

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.