Vinter på stranden [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318105
E-bok:Vinter på stranden [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Vinter på stranden [Elektronisk resurs].
Vinter på stranden [Elektronisk resurs].
av Roberts, Sheila
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins NordicElib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2736-4 91-507-2736-2
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Winter at the beach
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
När vintern närmar sig och solen går i moln flyr turisterna den lilla strandstaden Moonlight Harbor - och invånarna inser att de måste göra något för att få dem att stanna. Jenna Jones som driver motellet Driftwood Inn har en strålande idé: en stämningsfull julfestival! Hon kastar sig in i planeringen trots att hon redan har fullt upp med sitt motell, sin tonårsdotter och de två män som konkurrerar om hennes uppmärksamhet. Det är stressigt, men Jenna är lycklig. Livet känns faktiskt bättre än någonsin. När dagen för festivalen väl är inne ställer vädrets makter allt på ända. En storm drar in, strömmen går och generatorn strejkar samtidigt som motellet är fullbokat. Jenna har ingen aning om hur de ska klara sig fram till nyår. Och hur ska hon kunna övertyga sina missnöjda gäster om att livet alltid är bra på stranden?/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

318131

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.