En hjälpande hand [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318106
E-bok:En hjälpande hand [Elektronisk resurs].:2020. E-bok En hjälpande hand [Elektronisk resurs].
En hjälpande hand [Elektronisk resurs].
av Thayne, RaeAnne
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic ;Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2740-1 91-507-2740-0
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Evergreen Springs
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Julen närmar sig med stormsteg, men alla invånare i Haven Point har inte tid att förbereda inför helgerna. Ranchägaren Cole Barrett är fullt upptagen med att klara av vardagen som änkling och ensamstående pappa till två barn sedan hans fru gick bort i en tragisk olycka. Men så plötsligt dyker läkaren Devin Shaw upp på Coles ranch, Evergreen Springs, och erbjuder sin hjälp. Hon ser till att de får mat på bordet och att hemmet blir pyntat. Dessutom löser hon problemet med barnpassning. I gengäld vill hon låta sina patienter bada i den mineralrika källan på familjen Barretts ägor - med vatten som sägs vara läkande. Den buttre Cole har ingen större lust att öppna den för allmänheten och han klarar sig helst själv, men erbjudandet är svårt att motstå. Kommer julstämningen infinna sig på Evergreen Springs - och kan högtidens magi läka Devins och familjen Barretts brustna hjärtan?/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

314042
av Thayne, RaeAnne
318103
av Thayne, RaeAnne

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.