Vilken dag som helst [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318107
E-bok:Vilken dag som helst [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Vilken dag som helst [Elektronisk resurs].
Vilken dag som helst [Elektronisk resurs].
av Carr, Robyn
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2838-5 91-507-2838-5
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Any day now
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Sierra Jones har lagt sitt trassliga förflutna bakom sig, men vägen framåt är fortfarande inte utstakad. För att komma på fötter igen reser hon till Sullivan's Crossing för att hälsa på sin bror Cal och hans blivande fru, Maggie. Cal och Maggie välkomnar Sierra in i sitt hektiska liv och hon inser snart att det lilla samhället erbjuder så mycket mer än bara vila och en fast punkt. Här finner hon Sully, den udda campingplatsägaren, som blir fadersfiguren hon alltid saknat. Och så är det mannen med den söta hundvalpen, som ger henne styrka att slåss för sin framtid .../Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

305175
av Carr, Robyn
304828
av Carr, Robyn
304817
av Carr, Robyn
318130
av Carr, Robyn

Liknande titlar

Sök vidare

Ämne

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.