Din, bara din [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318110
E-bok:Din, bara din [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Din, bara din [Elektronisk resurs].
Din, bara din [Elektronisk resurs].
av Mallery, Susan
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2843-9 91-507-2843-1
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Meant to be yours
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
För de flesta människor är bröllop något underbart, men inte för Renee Grothen. Hon jobbar som bröllopskoordinator och älskar sitt jobb som expert på temabröllop. Men hennes bakgrund gör att hon har svårt att tro att det finns någon för henne, någon som kommer att finnas där för evigt. När hon möter författaren Jasper Dembenski händer det saker. Han är som hon, vill gärna ett hett förhållande men har inga tankar på äktenskap. Allt verkar perfekt tills han en dag säger något som får hela Renees tillvaro att braka samman. Hon är expert på att hantera kriser, men är hon verkligen redo att ta ett språng ut i det okända, mot det som kallas kärlek?/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

304816
av Mallery, Susan
304825
av Mallery, Susan
305183
av Mallery, Susan
318126
av Mallery, Susan
318100
av Mallery, Susan
305167
av Mallery, Susan

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.