En plats för dig och mig [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318129
E-bok:En plats för dig och mig [Elektronisk resurs].:2020. E-bok En plats för dig och mig [Elektronisk resurs].
En plats för dig och mig [Elektronisk resurs].
av Novak, Brenda
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2688-6 91-507-2688-9
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Right where we belong
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Savanna Gray är i desperat behov av en nystart. När det uppdagas att hennes man överfallit flera kvinnor rasar tillvaron samman och hon vill bara försvinna från den lilla staden i Utah. Efter att ha ansökt om skilsmässa tar hon med barnen och flyr till Silver Springs i Kalifornien. Här finns ett gammalt hus, som hennes avlidna pappa planerade av renovera, och den hjälpsamma grannen Gavin Turner. Gavin vet allt om att börja på nytt. Han övergavs som barn och växte upp på New Horizons Boys Ranch, en skola för pojkar med trasslig bakgrund. Och han ställer mer än gärna upp när Savanna behöver hjälp - inte bara med renoveringen. Kemin mellan dem går inte att ta miste på, men Savanna är fast besluten att inte göra misstaget att lita på fel man en gång till .../Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

305345
av Novak, Brenda
318133
av Novak, Brenda
318109
av Novak, Brenda

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.