Livet hon vill ha [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318130
E-bok:Livet hon vill ha [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Livet hon vill ha [Elektronisk resurs].
Livet hon vill ha [Elektronisk resurs].
av Carr, Robyn
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: HarperCollins Nordic :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2708-1 91-507-2708-7
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: The life she wants
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Ny, ljuvlig fristående roman av Robyn Carr En gång var hon Manhattans egen prinsessa. Nu ligger Emma Shays drömliv i spillror och hon är tillbaka i sin hemstad i Sonoma County. Visserligen utan tak över huvudet och utan ett öre på fickan, men här har hon åtminstone några vänner kvar. När det praktiska löst sig är det fortfarande något som gör ont i Emmas hjärta: vänskapen med bästa vännen Riley, som gått förlorad för evigt. Det är oundvikligt att de möts igen, och det står snart klart att ingen av dem förlåtit den andra för det som hände för sexton år sedan. Men kanske är deras vänskap starkare än någon av dem vågat tro?/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

305175
av Carr, Robyn
304828
av Carr, Robyn
304817
av Carr, Robyn
318107
av Carr, Robyn

Liknande titlar

Sök vidare

Ämne

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.