De överlevande [Elektronisk resurs] / Tess Gerritsen ; översatt av John-Henri Holmberg.

Sök e-böcker

318279
E-bok:De överlevande [Elektronisk resurs] / Tess Gerritsen ; översatt av John-Henri Holmberg.:2020. E-bok De överlevande [Elektronisk resurs] / Tess Gerritsen ; översatt av John-Henri Holmberg.
De överlevande [Elektronisk resurs] / Tess Gerritsen ; översatt av John-Henri Holmberg.
av Gerritsen, Tess
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: JentasElib [distributör]
ISBN: 978-87-428-0192-5 87-428-0192-3
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Last to die
Serietitel: Rizzoli & Isles
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Tre barn, alla främlingar för varandra, blir sammanförda genom till synes slumpmässiga och mycket blodiga händelser. Ensamma och föräldralösa tas de emot som elever på Evensong, en internatskola för känslomässigt traumatiserade barn som ligger isolerad på landsbygden i Maine. Rättsläkaren Maura Isles har redan en länk till skolan. Julian Råttan Perkins, den sextonårige pojken hon träffat i samband med ett tidigare fall, är bosatt på skolan. Men Maura Isles misstänker att Evensongs grundare utnyttjar skolan till att främja sina egna syften. Och hennes oro växer när kriminalinspektör Jane Rizzoli får uppdraget att utreda ännu ett mordförsök riktat mot ett av de föräldralösa barnen. Vad Rizzoli och Isles snart upptäcker är att inte ens en skola som skyddas av låsta grindar och djupa skogar kan värna sig mot alla hot. När tre blodiga dockor hittas upphängda i ett träd måste de ta itu med det som pågår och först av allt ta reda på om hotet kommer utifrån - eller finns inne i skolan. Gerritsen har förmågan att skapa övertygande gestalter och mystifi erande intriger som förefaller rättframma men samtidigt bländar med sina komplikationer och vändningar. ASSOCIATED PRESS En spännande och överraskande kriminalroman En central bok i en serie som hela tiden blir bättre och bättre. BOOKREPORTER Intelligent och obarmhärtigt realistisk SUNDAY EXPRESS Gerritsen skruvar skickligt upp spänningen ända fram till den andlösa upplösningen. BOOKLIST En av de mest mångsidiga rösterna i vår tids spänningslitteratur. PROVIDENCE JOURNAL Tess Gerritsen är läkare och bestsellerförfattare. Hon utgav sin första roman 1987 och inledde 2001 serien om Rizzoli & Isles. Hennes böcker har utgivits i 40 länder och sålts i över 30 miljoner exemplar. Tess Gerritsen har nu slutat praktisera och ägnar sig på heltid åt sitt författarskap. Hon är bosatt i Maine./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

296114
av Gerritsen, Tess
277492
av Gerritsen, Tess
268958
av Gerritsen, Tess
301913
av Gerritsen, Tess
272958
av Gerritsen, Tess
279062
av Gerritsen, Tess
280810
av Gerritsen, Tess
310977
av Gerritsen, Tess
265020
av Gerritsen, Tess

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.