Se till mig som liten är [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

318299
E-bok:Se till mig som liten är [Elektronisk resurs].:2020. E-bok Se till mig som liten är [Elektronisk resurs].
Se till mig som liten är [Elektronisk resurs].
av Persson Giolito, Malin, 1969-
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: Bonnier Bookery
ISBN: 978-91-7901-079-9
Övrig information:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Petras dotter Emma är bara fyra år och nu är hon borta. Uppslukad av massan av julhandlande familjer. Luften är tung av bränt socker, varmkorv och svettiga kroppar.De borde inte vara här. Men barnen hade bråkat där hemma och behövde komma ut en stund bland glada familjer på julmarknad. Redan på bussen med en ettåring som krälar för att komma ur barnvagnen förstod Petra att det var ett misstag och innan hon vet ordet av är Emma försvunnen.Med omisskännligt realistiska penna målar Malin Persson Giolito upp en julmarknad långt från familjeglädje och pirrig förväntan. Det är ett drama om barnets utsatthet och det som skymtar i sprickorna när föräldraskapets skruvar dras åt.Tidigare publicerad i Expressen 2011 och i antologin Svart advent 2014. [Elib].

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

293481
av Persson Giolito, Malin
270209
av Persson Giolito, Malin
267449
av Persson Giolito, Malin
303887
av Persson Giolito, Malin
245472
av Persson Giolito, Malin
267450
av Persson Giolito, Malin

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.