Kvinnan som jagade ensam [Elektronisk resurs] : tredje boken i Hatet-trilogin / Magnus Jonsson.

Sök e-ljudböcker

316535
E-ljudbok:Kvinnan som jagade ensam [Elektronisk resurs] : tredje boken i Hatet-trilogin / Magnus Jonsson.:2020. E-ljudbok Kvinnan som jagade ensam [Elektronisk resurs] : tredje boken i Hatet-trilogin / Magnus Jonsson.
Kvinnan som jagade ensam [Elektronisk resurs] : tredje boken i Hatet-trilogin / Magnus Jonsson.
av Jonsson, Magnus
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: ModernistaElib [distributör]
ISBN: 978-91-7893-433-1 91-7893-433-8
Övrig information:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Serietitel: Hatet-trilogin ; 3
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Hatet-trilogin, tre. Linn har bestämt sig för att aldrig mer samarbeta med Stockholmspolisen. Men när en av hennes tidigare vänner från AFA söker upp henne och när en annan AFA-medlem hittas död kan hon inte undvika att bli involverad. Samtidigt slits hon mellan dubbla lojaliteter, eftersom hon inte är beredd att avslöja AFA:s olagliga aktiviteter för polisen. Linn startar en parallell utredning. Spåren leder henne till Danmark, till människor som tidigare velat se henne död.
Tredje boken i Magnus Jonssons succétrilogi om krypteringsexperten Linn Ståhl. Doktoranden Linn Ståhl på KTH är en trovärdigare Lisbeth Salander Lotta Olsson, DN Linn Ståhl har bestämt sig för att aldrig mer samarbeta med Stockholmspolisen. Men när en av hennes tidigare vänner från Antifascistisk aktion söker upp henne i ett känsligt ärende och kort därefter återfinns död, kan hon inte undvika att bli involverad. Linn går motvilligt med på att ännu en gång bistå kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson i en svår och mångbottnad utredning. Samtidigt slits hon mellan dubbla lojaliteter: hon inser att AFA behöver hjälp utifrån, men är inte beredd att avslöja organisationens olagliga aktiviteter för polisen. För att inte behöva förråda någon startar Linn en parallell utredning och påbörjar på egen hand jakten på den misstänkta infiltratör som verkar avrätta AFA-medlemmar en efter en. Spåren leder henne till Danmark, till människor som redan tidigare velat se henne död. MAGNUS JONSSON är uppvuxen och bosatt på Södermalm i Stockholm. Han arbetar som gymnasielärare och åker gärna skateboard på fritiden. 2016 kom hans succédebut, Mannen som lekte med dockor , första boken i Hatet -trilogin, som året efter följdes av Asätarna i Kungsträdgården . Kvinnan som jagade ensam är den tredje och avslutande delen i trilogin. Om Magnus Jonsson och Hatet -trilogin: En rafflande, filmisk historia som vartefter den fortgår gör mig andfådd. Anna Liv Lidström, Dagensbok.com Riktigt spännande svensk deckare. Magnus Jonsson kan verkligen skriva och själva mordfallet är klockrent, inte riktigt likt någonting jag tidigare läst. Månadens bok - Bokraden Magnus Jonsson kan verkligen skriva! Miljöbeskrivningarna är så målande att det kändes som att man var i Stockholm en vacker vårdag. A Bookaholic Swede/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

274677
av Jonsson, Magnus

Liknande titlar

311509
av Harrison, Dick
288683
av Larsson, Olle
288682
av Larsson, Olle
283782
av Drewsen, Annelie
229683
256253
av Schygge, Josefin
256904
256713
256777
257304
257203

Om e-ljudböcker

E-ljudböcker är ljudböcker som du kan lyssna på med din dator, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-ljudbokshjälpen.