Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.

293529
eAudio:Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.:2019. eAudio Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.
Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.
Author: Karlsson, Samuel
Publication year: 2019.
Language: Swedish
Publisher: Lind & Co :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-7861-005-1 91-7861-005-2
Notes:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Speltid: 10 tim., 19 min.
Inläsare: Gunilla Leining.
Ljud
Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Selected rating Provide rating Provide rating Provide rating
Description:
Del 1: Jessica Jackson. Jessica Jackson är polis i Västervik och får ärva ett gammalt nedlagt mejeri på (den fiktiva ön) Mörkö, där hon drömmer om att starta ett mikrobryggeri. Men när en död man flyter i land på ön grusas hennes planer. Efter en fest i bygdegården försvinner en ung kvinna. Allt tyder på att hon blivit utsatt för våld. Jessica var själv med på festen, men har inte någon klar bild över vad som egentligen hände. Allt hon minns är ett bråk mellan några invandrare och den försvunna kvinnan. Eftersom hon känner till platsen dras Jessica snart in i den alltmer komplicerade polisutredningen. Och när ön blir isolerad efter en häftig storm står hon plötsligt helt ensam. Den idylliska fasaden briserar. Under ytan gror hat, svek och lögner. Öns invånare bär på en hemlighet värre än hotet från mördaren och om den avslöjas blir konsekvenserna förödande för alla inblandade/Innehållsbeskrivning från Elib.
Första boken om polisinspektör Jessica Jackson. Jessica har ärvt ett gammalt nedlagt mejeri och hon drömmer om att starta ett mikrobryggeri. Men när en död man flyter i land på ön och en ung kvinna försvinner efter en fest grusas hennes planer. Eftersom hon känner till platsen dras Jessica snart in i den alltmer komplicerade polisutredningen. Den idylliska fasaden briserar. Under ytan gror hat, svek och lögner.

Reviews Be the first to review this title

Other titles by the author

257441
Author: Karlsson, Samuel
258116
Author: Karlsson, Samuel
284476
Author: Karlsson, Samuel
316233
Author: Karlsson, Samuel
268928
Author: Karlsson, Samuel
302903
Author: Karlsson, Samuel
258908
Author: Karlsson, Samuel

Similar titles

Language

sv-se en-gb

Expand search

Loading...

Om e-ljudböcker

E-ljudböcker är ljudböcker som du kan lyssna på med din dator, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-ljudbokshjälpen.