bibliotekarierna tipsar om film och spel

Go to first page   Go to previous page   1 2 Go to next page   Go to last page  

Dune

BokomslagEva O tipsar om den kultförklarade Science fiction-romanen Dune.

Anias semesterläsning

SemesterläsningHela sommaren tipsar bibliotekets personal om semester- och sommarläsning! I sommar blandar Ania läsning med att umgås med vänner över olika brädspel.

The Last of Us

Visste du att TV-serien The Last of Us bygger på ett TV-spel? Om du saknar serien nu efter säsongsavslutningen kan du låna spelet hos oss! Den finns även som tecknad seriebok att låna.

Ballerinan och uppfinnaren

animerad filmaffisch, två barn flyger över Paris med konstgjorda vingarBallerinan och uppfinnaren är en film om drömmar och om längtan. Maria RN tipsar om denna film som du hittar både på DVD och på Cineasterna, bibliotekets strömningstjänst. Denna film passar för hela familjen.

Everything Everywhere All At Once

filmomslag, en person lutar sig mot betraktaren mitt i titeltextenEverything Everywhere All At Once som tog storslam på Oscarsgalan natten till idag måndag 13 mars finns redan nu att strömma på bibliotekens e-tjänst för film, Cineasterna, tipsar Maria A.

Stray

Ania har spelat Stray, spelet där du är en katt som hjälper mänskliga robotar att ta sig ur en dystopisk stad tillbaka ut till naturen!

Månadens språk japanska

Månadens språk japanskaVarje månad lyfter Biblioteken i Kungsbacka fram ett speciellt språk med boktips på biblioteket och på vår hemsida. I februari är månadens språk japanska. Välkommen till biblioteket för att låna!

Sommarfilmer

Alekz har kollat på sommarfilmer via Cineasterna!

Hobbiten

Vår feriearbetare Erik vill tipsa om boken Hobbiten: bort och hem igen av J. R. R. Tolkien, klicka för att läsa mer!

MIG & Fluxx

två förpackningar med spelVåra feriearbetare har testspelat två spel! MIG 0-100 och Fluxx – The Board Game.

Anias semesterläsning

Anias semesterläsningAnias boktips är en blandning av titlar på svenska, engelska och polska och består av böcker som redan finns tillgängliga på våra bibliotek eller som går att köpa in vid intresse.

Exploding Kittens

Två av vårens praoelever har provspelat Exploding Kittens! Klicka för att läsa vad de tyckte.

Månadens språk romani chib

Månadens språk romani chibVarje månad lyfter Biblioteken i Kungsbacka fram ett speciellt språk med boktips på biblioteket och på vår hemsida. I april är månadens språk romani chib. Välkommen till biblioteket för att låna!

1917

Filmen 1917 ger dig inblick i första världskrigets händelser. Både spännande och hjärtskärande tycker Lavina. Du kan låna den på DVD hos oss på biblioteket!

Ammonite

1840-tal i England. Det blåser och Mary Anning går på stenstranden och samlar fossiler. En vacker dag dyker en ung kvinna upp och förändrar hennes liv.

Go to first page   Go to previous page   1 2 Go to next page   Go to last page