Ordet är ditt

Ordet är ditt. Berättarbar, workshop, podd, biblioterapi.

Biblioteken i Kungsbackas satsning på muntligt berättande.

Ordet är ditt har berättandet och berättelserna i fokus, här tar människors egna berättelser plats. Välkommen till vår programverksamhet bestående av berättarbarens scen för muntligt berättande, biblioterapiträffar och workshops i berättande. Och missa inte att lyssna på podden!

Ordet är ditt får stöd från Kulturrådet.
I samarbete med ABF och Studieförbundet Vuxenskolan.

Berättarfestival på Biblioteken i Kungsbacka
I oktober 2021 kommer vi att arrangera en berättarfestival för vuxna, barn och unga för att avsluta och fira projektet Ordet är ditt. 
Vi vill gärna veta vad du skulle vilja höra, se och göra på berättarfestivalen! Om du har besökt vårt program innan får du gärna önska något, eller någon, som du skulle vilja uppleva igen. Om du inte besökt vårt program så kan du önska fritt.

KLICKA HÄR

Podden Ordet är ditt

Nytt avsnitt av podden

Det stora avsnittet om digitalt berättande

Vi dyker ner i det digitala berättandets värld av möjligheter och kreativitet. Det här avsnittet gästas av Lisa Karlsson och Isabelle Kristensen som båda jobbar med media- och informationskunnighet (MIK) på Biblioteken i Kungsbacka.

Vi pratar om det mänskliga behovet av berättelser, om rätten att få uttrycka sig och om biblioteken som en plats för att få testa sig fram och hitta sin typ av berättande, både digitalt och analogt.

 

Evenemang inom Ordet är ditt

Laddar

Språk

sv-se en-gb