Livet, ditt as [Elektronisk resurs] / Nina Hemmingsson.

284824
E-bok:Livet, ditt as [Elektronisk resurs] / Nina Hemmingsson.:2018. E-bok Livet, ditt as [Elektronisk resurs] / Nina Hemmingsson.
Livet, ditt as [Elektronisk resurs] / Nina Hemmingsson.
av Hemmingsson, Nina
År: 2018.
Språk: Svenska
Förlag: Orosdi-BackElib [distributör]
ISBN: 978-91-88629-38-8 91-88629-38-4
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/format:
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Ångest man kan skratta åt. Nina Hemmingssons är mest känd som serieskapare. Hon har alltid ett skissblock till hands för att få ur sig tankar, infall och idéer. År 2017 kom boken "På a svarar jag hejdå" som samlade bilderna ur skissboken. Denna bok är en fristående forttsättning på samma tema. Bilderna har bland annat publicerats i Aftonbladet. Om På a svarar jag hejdå : Att läsa är som att trilla ner i en avgrund och ligga på botten och flämta av skratt, för vad kan man annat göra där nere än skratta åt sin belägenhet? [ ] Finn tröst i att det finns humor även i ångesten. För det är det som gör Hemmingsson briljant: skrattet i natten och de fulvackra teckningarna som ofta visar på diskrepansen mellan inuti och utanpå. - Maria Friedner, Tranås Tidning Illustratör: Nina Hemmingsson/Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

284825
av Hemmingsson, Nina
266868
av Hemmingsson, Nina
270909
av Hemmingsson, Nina
270910
av Hemmingsson, Nina
217034
av Hemmingsson, Nina

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb

Sök vidare

Loading...

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.