Den dömdas rop [Elektronisk resurs]. D. 1, I dödens skugga.

290660
E-ljudbok:Den dömdas rop [Elektronisk resurs]. D. 1, I dödens skugga.:2018. E-ljudbok Den dömdas rop [Elektronisk resurs]. D. 1, I dödens skugga.
Den dömdas rop [Elektronisk resurs]. D. 1, I dödens skugga.
av Eidem, Anna
År: 2018.
Språk: Svenska
Förlag: Saga Egmont ;Elib [distributör]
ISBN: 978-87-26-09464-0 87-26-09464-9
Övrig information:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
"När hon var klar återvände hon till hallen och kände genast att något var fel. Ivailo mötte henne med ögon som var mörka och hotfulla. Elisaveta fick omedelbart impulsen att ge sig av därifrån, men hann inte reagera förrän hon såg den räfflade jaktkniven blänka till i hans hand." En prostituerad hittas mördad, men ingen gärningsman går att hitta. Samtidigt blir Marie Hedman, som är på permission från Östra sjukhusets psykiatriska klinik, anklagad för mord på sin sambo. När hoppet verkar ute vänder sig Maries syster, Kristina Bergstrand, till den före detta kriminelle excentrikern Simon Eriksson för att få hjälp. Hon är övertygad om sin systers oskuld, trots att alla andra anser att hon är skyldig. Simons och Kristinas jakt på upprättelse för Marie öppnar dörren till en farofylld undre värld där priset för sanningen är högt. Anna Eidem är en författare av både skönlitteratur och manus för teater och film. Hon har även arbetat med filmproduktion, och som skådespelare. "Den dömdas rop" är en spänningsfylld romanserie i två delar om svek, girighet och farliga begär. I serien följer vi privatspanarna Kristina Bergstrand och Simon Eriksson som rör sig mellan Göteborgs undre värld, småländsk idyll och glamourösa villor på Särö för att fånga en misstänkt seriemördare./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

Liknande titlar

260336
av Öhrlund, Dag
212682
av Marklund, Liza
299176
av Kask, Pia
319361
av May, Peter
271830
av Carter, Chris
258393
av Eriksson, Jerker
258389
av Eriksson, Jerker
300756
av Berry-Dee, Christopher
260281
av Baldacci, David
217412
av Bauer, Belinda
282214
av Carter, Chris

Språk

sv-se en-gb
Loading...

Om e-ljudböcker

E-ljudböcker är ljudböcker som du kan lyssna på med din dator, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-ljudbokshjälpen.