Kramar och brev [Elektronisk resurs] / Åsa Storck ; illustratör: Fredrika Ottosson.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
292685
E-bok:Kramar och brev [Elektronisk resurs] / Åsa Storck ; illustratör: Fredrika Ottosson.:2019.:1. uppl. E-bok Kramar och brev [Elektronisk resurs] / Åsa Storck ; illustratör: Fredrika Ottosson.
Kramar och brev [Elektronisk resurs] / Åsa Storck ; illustratör: Fredrika Ottosson.
av Storck, Åsa
År: 2019.
Språk: Svenska
Upplaga: 1. uppl.
Förlag: Vilja ;Elib [distributör]
ISBN: 978-91-7723-718-1 91-7723-718-8
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Tryckt utgåva med svårighetsgrad: Lättlästnivå medium, lix 13.
Text
Serietitel: Simon
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Simon är 27 år och bor på gruppboendet Loket. Han går på daglig verksamhet, men är så trött på det. För Simon har en dröm: han vill gå i skolan igen. Ända sedan han gick ut gymnasiesärskolan har han längtat tillbaka till skolan, för han älskar att få vänner och lära sig nya saker. En dag säger Simons lillebror Filip att han har hittat den perfekta skolan för Simon! Det är en skola för vuxna där man får lära sig att använda datorer, göra film och söka på internet. För att ansöka till skolan måste Simon skriva ett brev, och Filip hjälper honom. Men blir det bra nog? Kommer Simon få börja på skolan? Kramar och brev är den första boken i Åsa Storcks serie om Simon som längtar efter att få fortsätta att utvecklas på egna villkor. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

232701
av Storck, Åsa
272435
av Storck, Åsa
300714
av Storck, Åsa
306639
av Storck, Åsa

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb

Sök vidare

Loading...

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.