Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.

293529
E-ljudbok:Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.:2019. E-ljudbok Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.
Morden på Mörkö [Elektronisk resurs] : [kriminalroman] / av Samuel Karlsson.
av Karlsson, Samuel
År: 2019.
Språk: Svenska
Förlag: Lind & Co :Elib [distributör]
ISBN: 978-91-7861-005-1 91-7861-005-2
Övrig information:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Speltid: 10 tim., 19 min.
Inläsare: Gunilla Leining.
Ljud
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Del 1: Jessica Jackson. Jessica Jackson är polis i Västervik och får ärva ett gammalt nedlagt mejeri på (den fiktiva ön) Mörkö, där hon drömmer om att starta ett mikrobryggeri. Men när en död man flyter i land på ön grusas hennes planer. Efter en fest i bygdegården försvinner en ung kvinna. Allt tyder på att hon blivit utsatt för våld. Jessica var själv med på festen, men har inte någon klar bild över vad som egentligen hände. Allt hon minns är ett bråk mellan några invandrare och den försvunna kvinnan. Eftersom hon känner till platsen dras Jessica snart in i den alltmer komplicerade polisutredningen. Och när ön blir isolerad efter en häftig storm står hon plötsligt helt ensam. Den idylliska fasaden briserar. Under ytan gror hat, svek och lögner. Öns invånare bär på en hemlighet värre än hotet från mördaren och om den avslöjas blir konsekvenserna förödande för alla inblandade/Innehållsbeskrivning från Elib.
Första boken om polisinspektör Jessica Jackson. Jessica har ärvt ett gammalt nedlagt mejeri och hon drömmer om att starta ett mikrobryggeri. Men när en död man flyter i land på ön och en ung kvinna försvinner efter en fest grusas hennes planer. Eftersom hon känner till platsen dras Jessica snart in i den alltmer komplicerade polisutredningen. Den idylliska fasaden briserar. Under ytan gror hat, svek och lögner.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

257441
av Karlsson, Samuel
258116
av Karlsson, Samuel
258908
av Karlsson, Samuel
284476
av Karlsson, Samuel
302903
av Karlsson, Samuel
316233
av Karlsson, Samuel
268928
av Karlsson, Samuel

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb

Sök vidare

Loading...

Om e-ljudböcker

E-ljudböcker är ljudböcker som du kan lyssna på med din dator, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-ljudbokshjälpen.