Dockorna [Ljudupptagning] / Katarina Wennstam.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
312181
Ljudbok, MP3:Dockorna [Ljudupptagning] / Katarina Wennstam.:[2020]. Ljudbok, MP3 Dockorna [Ljudupptagning] / Katarina Wennstam.
Dockorna [Ljudupptagning] / Katarina Wennstam.
av Wennstam, Katarina
År: [2020].
Språk: Svenska
Förlag: Albert Bonniers Förlag
ISBN: 978-91-0-018647-0
Övrig information:
Ljudbok (mp3)
Inläsare: Alexandra Rapaport.
Omfång: 1 CD (12 tim., 17 min.)
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/format:
Antal reservationer: 2
Innehållsbeskrivning
- Men det är ju inte Siri som har gjort fel här, hon har bara haft oturen att möta en förövare, säger han.- En förövare som har utnyttjat det faktum att hon var skitpackad och inte kunde ta hand om sig själv. Jag säger inte att det är hennes fel, men om hon inte hade varit så jäkla berusad så hade det kanske inte hänt. När den framgångsrike manusförfattaren Julian Gross bjuder släkt och vänner på 50-årsfest blir det ett hejdundrande kalas. Men något händer på festen och morgonen därpå hittas födelsedagsbarnet död på Söder Mälarstrand. Charlotta Lugn tar sig an fallet och snart leder spåren henne tillbaka till en annan tid, när hon var en mindre erfaren polis och lagstiftningen såg annorlunda ut. Varför ville någon döda Julian Gross? Och hur hänger hans död samman med ett antal ouppklarade fall från Göteborg? Precis som i de hyllade föregångarna Gänget och Vargen berättar Katarina Wennstam om ett samhälle där rättvisa betyder olika saker för män och kvinnor. Men brott i det förgångna kan plötsligt få en lösning i vår tid. Kan rättvisan stå på rätt sida denna gång?"Dockorna" är en rasande spänningsroman, med Shirin Nouri och Charlotta Lugn åter i huvudrollerna.

Här finns titeln:

Loading...
Recensioner
Läsvärd, tänkvärd.
2020-10-05
k:dotter
Nova Lund

andra titlar av samma författare

246902
av Wennstam, Katarina
300196
av Wennstam, Katarina
149440
av Wennstam, Katarina

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb
Loading...