En bur av guld [Elektronisk resurs].

313239
E-ljudbok:En bur av guld [Elektronisk resurs].:2020. E-ljudbok En bur av guld [Elektronisk resurs].
En bur av guld [Elektronisk resurs].
av Läckberg, Camilla, 1974-
År: 2020.
Språk: Svenska
Förlag: Hedvig
ISBN: 978-91-7971-042-2
Övrig information:
E-ljudbok (strömmande)
På spelaren: Lättläst.
Omfång: 3 tim., 49 min.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Faye har allt. En perfekt man, en fin dotter och den lyxigaste lägenheten i stan. Men det är något som inte stämmer. En gång var hon en stark kvinna med stora planer på att bli Någon. Men hon gav upp allt för sin man, för deras företag och för kärlekens skull. Nu kommer hennes mörka minnen från barndomen i Fjällbacka tillbaka till henne. Äktenskapet känns inte längre tryggt och hon börjar känna sig fångad. Som i en bur av guld. När hennes man sviker henne har hon plötsligt ingenting alls. Bit för bit måste hon bygga upp sig själv och sin dröm: Revenge. Ingen vet hur hon planerar sin hämnd. Men den blir grym och hård. Det här är en lättläst bearbetning av Camilla Läckbergs succéroman En bur av guld. [Elib].

Recensioner
boken innehöll för mycket sex
2019-05-07
pidder
Bibliotek Skånesydost

andra titlar av samma författare

212709
av Läckberg, Camilla
226132
av Läckberg, Camilla
317258
av Läckberg, Camilla

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb

Sök vidare

Loading...

Om e-ljudböcker

E-ljudböcker är ljudböcker som du kan lyssna på med din dator, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-ljudböcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-ljudbokshjälpen.