Skamvrån [Elektronisk resurs] / Sofie Sarenbrant.

313248
E-bok:Skamvrån [Elektronisk resurs] / Sofie Sarenbrant.:2019. E-bok Skamvrån [Elektronisk resurs] / Sofie Sarenbrant.
Skamvrån [Elektronisk resurs] / Sofie Sarenbrant.
av Sarenbrant, Sofie
År: 2019.
Språk: Svenska
Förlag: Bookmark FörlagElib [distributör]
ISBN: 978-91-88859-17-4 91-88859-17-7
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
ETT NYTT FALL FÖR EMMA SKÖLD En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och sluter ögonen. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras nära och kära känner till den annalkande katastrofen. Kommer deras liv gå att rädda? De två drabbade är inte bekanta, men har något livsavgörande gemensamt. Nu är det upp till kriminalinspektör Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent. Fallet tar oväntade vändningar och blir mer personligt och skrämmande än hon kunde ana. SKAMVRÅN är den efterlängtade sjunde delen i succéserien om kriminalinspektör Emma Sköld. På ett unikt sätt skildras akuta samtidsfrågor som psykisk ohälsa och självmord. Vad vet du egentligen om dina närmaste?/Innehållsbeskrivning från Elib.
Den sjunde boken om Emma Sköld. En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma och inväntar tåget. I en annan del av Sverige hamnar en man i en djup grav i skogen. Ingen av deras nära och kära känner till den annalkande katastrofen. Kommer deras liv gå att rädda? De två drabbade är inte bekanta, men har något livsavgörande gemensamt. Nu är det upp till kriminalinspektör Emma Sköld att hitta sambandet innan det är för sent.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

265083
av Sarenbrant, Sofie
220523
av Sarenbrant, Sofie
230810
av Sarenbrant, Sofie
226547
av Sarenbrant, Sofie
248601
av Sarenbrant, Sofie
284063
av Sarenbrant, Sofie
216591
av Sarenbrant, Sofie
214386
av Sarenbrant, Sofie
313809
av Sarenbrant, Sofie
313226
av Sarenbrant, Sofie

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb
Loading...

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.