Skaffa bibliotekskort

Det är kostnadsfritt att få ett bibliotekskort på Biblioteken i Kungsbacka. Fyll i formuläret här nedanför och godkänn användarvillkoren. Därefter kan du hämta ut ditt kort på något av våra bibliotek mot uppvisande av legitimation.

Så snart du har registrerat dig kan du logga in på webbplatsen med personnummer och pin-kod för att reservera medier i katalogen. När du sedan har hämtat ut bibliotekskortet får du tillgång till fler tjänster som att låna böcker och e-media, fjärrlån, boka dator och använda databaser.

Alla som har fyllt 5 år kan få ett eget bibliotekskort. Är du under 18 år behöver målsman skriva på en låneförbindelse. Fyll i formuläret på den här sidan, skriv sedan ut och underteckna blanketten. Därefter kan ni hämta ut barnets bibliotekskort på något av biblioteken i Kungsbacka. Ta med blanketten och giltig legitimation. Blankett för bibliotekskort till dig under 18 år (pdf)

Om du har ett bibliotekskort, men har tappat bort det, behöver du inte fylla i det här formuläret. Det räcker att du besöker biblioteket och visar legitimation.

Fyll i dina uppgifter här:
Ange ditt personnummer i formatet YYYYMMDDXXXX
Ange ditt telefonnummer inklusive landskod, t ex +46
Ange önskad PIN-kod (4 siffror)