bibliotekarierna tipsar om böcker

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  

Vi som hade alla rätt

BokomslagEva G vill tipsa om en bok som utspelar sig i mediebranschen.

Fatta svårt: AI

digitalt konstruerat bokomslag som visar ett robotliknade huvudAI är i ropet och Sofie vill tipsa om två böcker för de yngre som handlar just om AI och om framtidens uppfinningar.

Månadens språk spanska

Månadens språkVarje månad lyfter Biblioteken i Kungsbacka fram ett speciellt språk med boktips på biblioteket och på vår hemsida. I september är månadens språk spanska. Välkommen till biblioteket för att låna!

Haralds mamma

BokomslagEva B tipsar om Haralds mamma av Johanna Frid! En intressant roman som gav många tankar.

Dune

BokomslagEva O tipsar om den kultförklarade Science fiction-romanen Dune.

Solitär

Du kanske har läst serien Heartstopper? Solitär är en textroman om Charlies storasyster Tori (Victoria) Spring. Handlingen utspelar sig strax efter den grafiska serien (del 1-5) och är betydligt mörkare.

Den här gången lovar jag ...

tecknat bokomslag i mangastil som visar en ung kvinna som håller i en bokEva O tipsar om shoujomangan Den här gången lovar jag att absolut inte vara i vägen! om Violette som får en chans att ställa det till rätta som hon ångrar djupt och dömts till fängelse för.

Systrarna Gyllenspets

tecknat bokomslag som visar tre unga flickor framför ett upplyst växthus. Det är kväll.En mystisk och mysig serie med fantastiska illustrationer. Eva O vill tipsa om Systrarna Gyllenspets av Giovanni Di Gregorio och Alessandro Barbucci.

Mulle på sommarbete

tecknat bokomslag som visar en häst som kikar fram genom ett staket, mumsandes på en blommaÅh, vad Mulle har längtat efter sommarens bete, äntligen är det dags! Som en del av Sommarboken vill Anna tipsa om Mulle på sommarbete, som både är illustrerad och skriven av Lena Furberg.

Krypto - Ner i djupet

tecknat bokomslag som visar två personer i en båt på ett stormpiskat hav, under ytan syns två ögonMaria A vill tipa om ett spännande äventyr, som en del av Sommarboken. Serien Krypto av Hans Jörgen Sandnes som handlar om Ofelia som är intresserad av Kryptozoologi.

Farlig vänskap

tecknat bokomslag som visar ett barnansikte något dolt bland grankvistarStella, 10 år, har skickat in ett webboktips! Det är Farlig vänskap ur Woodwalkersserien av Katja Brandis.

Pias sommartips

BokomslagHela sommaren har bibliotekets personal tipsat om semester- och sommarläsning! Sist ut för denna sommar är Pia som har läst en vacker och gripande bok.

Lavinas semesterläsning

PorträttHela sommaren tipsar bibliotekets personal om semester- och sommarläsning! I sommar ser Lavina fram emot att läsa Drottningens spion av Kristin Cashore.

Sofies sommarläsning

BokomslagHela sommaren tipsar bibliotekets personal om semester- och sommarläsning! Sofie ska läsa böcker med sina barn i sommar.

Idas semesterläsning

PorträttHela sommaren tipsar bibliotekets personal om semester- och sommarläsning! På semestern ska Ida läsa ikapp böcker hon velat läsa ett tag.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  

Språk

Välj artiklar

Ämne

Kategori

Visa fler

Typ/Recensent

Språk

Utgivningsår

Visa fler