bibliotekarierna tipsar om böcker

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  

The Witchlands

The Witchlands är en episk fantasyserie för unga vuxna som består av 4 delar. Denna serie innehåller magi, äventyr, romans och krig. Allt som behövs för att få en fantastisk och njutbar läsning!

Dalenglitter

DalenglitterDet här är en roman om hårt arbete - och en längtan att få slippa. Om parallellerna vi lever bland i samhället, både i det lilla och det stora. Inom och utanför våra egna bubblor. 

Valet är ditt

EN person håller upp en bokFilmat boktips!

Natalie tipsar om den lättlästa boken Valet är ditt av Christina Wahldén. Titta på tipset på Biblioteken i Kungsbackas YouTube-kanal.

Månadens språk turkiska

Månadens språk turkiskaVarje månad lyfter Biblioteken i Kungsbacka fram ett speciellt språk med boktips på biblioteket och på vår hemsida. I september är månadens språk turkiska. Välkommen till biblioteket för att låna!

Det värsta som kan hända

När Alice gör slut med sin kille lägger han bara på telefonen. Först tänker hon att det är skönt att han inte blev ledsen eller arg, men på kvällen dyker det upp något som ger Alice kalla kårar.

Askfödd

Det här är en bok för dig som tycker om att försvinna in i en annan värld, för dig som vill bli uppslukad av spänningen, kärleken och framför allt kampen för friheten!

Mer än ögat ser

Lavina har läst Mer än ögat ser, en fantasybok om 17åriga Asilinn som kan se väsen. Om dessa väsen får veta att hon kan se dem är det dock kört och spänningen stiger när vintern blir hårdare och Sommarkungen febrilt letar efter en hustru.

Hungerspelen

Adrian vill tipsa om första delen i Hungerspelen-trilogin. Kanske den ultimata dystopiboken!?

Fakta om Youtubers

Är du intresserad av YouTubers? Eller är du bara nyfiken på vad det handlar om? Då kan du läsa den här boken!

Springa och äta

Vill du läsa en lättläst ungdomsroman om svåra ämnen, titta hit! Serien finns även på engelska.

De förlorade

Adrian har läst första delen i en trilogi om paralella världar och illusioner i ett urbant Stockholm. Vad är det egentligen som händer Adam och Ky?

Handbok för ett begagnat hjärta

Vems hjärta är det Jonny fått? Hur kan det vara hans hjärta när det tillhört någon annan? Är Jonny fortfarande Jonny, nu när han har någon annans hjärta i sin kropp?

Stormvakt

Bianca vill tipsa om en deckare med en tvist, klicka för att läsa mer!

De fyra vindarna

Sara Britta har läst De fyra vindarna av Kristin Hannah, en bok om Elsa som försöker överleva 30-talets torka i den amerikanska mellanvästern. Kopplingen till vår egen tid blir skrämmande.

Känner ni vibbarna?

En av våra sommarjobbare har läst Erik Nivas bok Känner ni vibbarna?: fotbollen och det nya Sverige. Ted tycker att både fotbollsälskare, men även icke-frälsta borde läsa den här boken!

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan