bibliotekarierna tipsar

gå din egen väg

204554
Av: Mina, Denise
232432
Av: Axelsson, Sun
222325
Av: Louis, Édouard
175813
Av: Hellgren, Joanna
231197
Av: Mina, Denise
165232
Av: LeRoy, Jeremy T
153622
Av: Bechdel, Alison
19902
Av: Brøgger, Suzanne
87882
Av: Mina, Denise
115202
Av: Edelfeldt, Inger
94800
Av: Mina, Denise
25881
Av: Stenberg, Birgitta
152306
Av: Hellgren, Joanna
158838
Av: Hellgren, Joanna
26038
Av: Woolf, Virginia

bibliotekspersonalen tipsar om böcker

3 bilderböcker om att vara sig själv

Den ofantliga RosabelLisa läser mängder med bilderböcker varje vecka och vill här tipsa om tre stycken riktigt bra bilderböcker från 2017. De handlar om att det är okej att vara sig själv i alla lägen.

En rumpa att dö för

En rumpa att dö förDen här boken läste Lina omväxlande med skämskudde och gapskratt. En rumpa att dö för är en väldigt rolig och ibland litet jobbig berättelse om den första stora avståndsförälskelsen.

bibliotekspersonalen tipsar om film och spel

The Sea of Trees

FilmaffischJenny tipsar om en film som handlar om kärlek och sorg, och om att hitta orken att leva. De båda männen i handlingens centrum möts i en japansk skog som gjort sig känd för att vara en plats dit människor tar sig för att dö. Frågan är varför de båda är där.

Jenny läser bland annat gamla favvisar

Jenny läserJenny har bland annat tänkt läsa och återupptäcka gamla favvisar i sommar. På listan finns Donna Tartt och Tove Jansson

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

biblioteksperonalen tipsar om tidningar

En Borg i folkhemmet

Ett tennisracket med olika små foton på Björn Borg och texten Vårt hem är vår Borg, omslag till ViNyss hade filmen Borg premiär. I septembernumret av Vi undersöker tidningen hur tennishjälten och Sverige hänger samman.

Elbilen

Omslag till ElbilenElbilsrevolutionen är här! skriver Elbilen på sin webbplats. Nu finns tidningen att läsa på biblioteket.

 

fler tips

We can´t do it

We can´t do it Anette tipsar om serien We can´t do it på SVT Play. Fyra gånger fler unga kvinnor än män i Sverige drabbas av utmattningssyndrom, som är den vanligaste sjukskrivningsorsaken idag.

 

Görans tips inför semestern

Personalen läser Som nybliven kolonihusägare ser Göran fram emot att läsa "I trädgården hörs andra ekon". Göran ger många fler lästips. Klicka och läs.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara