Språk

sv-se en-gb

Vad ska vi göra med klimatet?

297659
Av: Hansson, Anders
298062
Av: Rydne, Anna
302378
Av: Scranton, Roy
301965
Av: Søndergaard, Per Straarup
298796
Av: Macy, Joanna
299430
Av: Wallace-Wells, David
302102
Av: Camerini, Valentina
300917
Av: Nilsson, Johanna
298870
Av: Goldstein, Joshua S

Den underbara familjen Kanin och Spöktåget

Sagan om den underbara familjen kanin och spöktågetMaria är glad över att det kommit en till del i serien om Den underbara familjen Kanin av Jonna Björnstjerna. Den här gången handlar det om ett spöktåg.

Litteraturpristagarna

Foto på Olga Tokarczuk (Wikipedia)Nobelpriset i litteratur för 2018 tilldelas Olga Tokarczuk och årets pristagare är Peter Handke.

Filmarkivet

Foto på Lillbabs, tagit från Filmarkivet.seHur var det förr i tiden? Vilka filmer och TV-program tittade man på? En guldgruva för att spana in detta är Filmarkivet.se.

Sjukt oklar

 

Den nya humorserien Sjukt Oklar är något för dig som både vill skratta med och åt någon. Clara Henry spelar huvudrollen.

Arkitektur

Tidningsomslag ArkitekturÅterbrukarna är rubriken på omslaget till tidningen Arkitektur - vad menas med det när det gäller byggnader?

Det var Grönköping Trump ville köpa

Foto på man som läser Grönköpings veckoblad, tagit från WikipediaGrönköpings veckoblad avslöjar att det egentligen var Grönköping som Donald Trump ville köpa, och inte Grönland, nr 9/2019.

Bibblan guidar

Foto på surfplatta som fungerar som spegel mot bokhyllaBibblan guidar tipsar om databaser och andra webbplatser som innehåller mycket fakta och information.

Festens charmigaste tjej

En serienovell om My som känner sig som en loser.