Sök i barnkatalogen
tips från bokfikat

bokfika färgglada böckerNu på sportlovet startade Fyrens bokfika upp. Vi fikade tillsammans och pratade om många bra böcker. Kolla in vilka.

bokfika boksidaNu har vi startat upp höstens bokfikor. Många bra boktips blev det. Både spänning och fantasy och riktiga klassiker.

bokfika kiwiSista träffen för bokfika på Fyrens bibliotek var nu i maj. Vi fikade massor och pratade om många bra böcker. Som så ofta pratade vi om Harry Potter. Kolla gärna in pottermore.com, J. K. Rowlings sida om världen kring Harry Potter.

bokfika färgglada böckerEn dag på påsklovet träffades vi för att fika tillsammans och tipsa varandra om bra böcker. Det blev ganska många spännande böcker. 

bokfika_druvorMånga bra boktips blev det under bokfikas marsmöte på Fyrens bibliotek. Men det blev också varningar för två böcker. Kan du gissa vilka?

bokfika_boksidaEn ledig dag på sportlovet träffades vi på Fyrens bibliotek och tipsade varandra om en massa bra böcker. Det blev mycket fantasy och spänning.

bokfika_kiwiNiotioelva har bytt namn till bokfika, för det är ju precis vad det handlar om. Vi pratar böcker och fikar tillsammans. Bokfika på Fyren har haft sin första träff för året och det blev en massa bra boktips.

niotioelva pepparkakorNu har vi haft julavslutning med niotioelva på Fyren. Vi hängde i mysiga (och lite läskiga) Tigerladan i Loranga! Loranga!-utställningen och tipsade varandra om bra böcker. För att kolla alla boktips kan du klicka på rubriken.

niotioelvaPå senaste niotioelva på Fyren tipsades det om massor av bra böcker, vi hängde i Kungen och hade det mysigt. För att kolla in alla boktips kan du klicka på rubriken.

niotioelva_kiwiDet tipsades om många böcker och det fikades en hel del på niotioelva nu i maj. Vi pratade också lite om hur det är att göra serier. De som var med var Selma, Alwa, Ebba, Sofia och Annabel. Och så Bodil och Maria från bibblan.

Klicka på rubriken för att få alla boktips.