Artikeldetalj

Skrivarworkshop

Var med på Skrivarworkshop 3-4 februari kl. 09-15 på Fyrens bibliotek, Småbräkorna

För dig som är 15-20 år. Workshopen är gratis. Det finns möjlighet att köpa lunch eller ta med egen. Låna kylskåp och micro.

Anmäl dig senast den 28 januari. Det går också bra att maila om du bara vill veta mer.

Anmälan:  Lina Bäcklin, Ungdomsbibliotekarie på Fyrens bibliotek i Kungsbacka lina.backlin@kungsbacka.se

Nu har du möjlighet att delta i en tvådagars workshop.

Där du kan utveckla din talang för kreativitet med ord! På workshopen kommer du att undervisas av professionella skribenter, och du lär dig om hur ord sätts ihop för att skapa en berättelse!

Hur går det till?

Du skriver din egen text, din historia! Vi vill veta vad som händer när man är ung! Du får undervisning samt feedback i genren poetryslam. orkshopen avslutas med högläsning av alla texter och kommer att filmas. Utöver möjligheten att främja unga talanger med ord och högläsning, är syftet även att skapa ett undervisningsmaterial för grundskolan. Det är nämligen din text och högläsning, som kommer att va en stor del av materialet. Var med och bidra till att få andra unga människor att reflektera och fundera över hur deras uppväxt har format dem som individer.

Logga grå bakgrund text Ny nordisk

Projektet heter ”Ny Nordisk – Litteratur & berättande” och fokuserar på litteratur och berättelser av ungdomar från Danmark, Sverige och Norge. Syftet är att sammanföra ungdomar och göra litterära bilder som beskriver unga människors livsvärld – med andra ord, vad ungdomar har med sig när de går ut i världen från deras synvinkel.

 

etikett
Visa fler