Sök e-böcker

301084
13 svarta sagor: 1873 [Elektronisk resurs] / redaktör Jonny Berg.
13 svarta sagor: 1873 [Elektronisk resurs] / redaktör Jonny Berg.
Av: Hård, Kristina
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Swedish Zombie
ISBN: 978-91-88185-76-1
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
13 skräckgotiska steampunk-noveller tar dig med på en resa jorden runt i ett alternativt 1873. Från Storfurstendömet Finland till Brittiska Honduras. Det blir intriger och äventyr i en värld där mekaniska vidunder, modifierade djur och lömska mördare lurar i skuggorna. [Elib].

Recensioner Bli först med att recensera denna titel
,Stigande ,Fallande

andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

284820
Av: Hård, Kristina
287972
Av: Hård, Kristina

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Det gäller till och med 30 juni. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.

Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Det gäller till och med 30 juni. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.