En julsaga [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

303887
E-bok:En julsaga [Elektronisk resurs].:2019. E-bok En julsaga [Elektronisk resurs].
En julsaga [Elektronisk resurs].
av Persson Giolito, Malin, 1969-
År: 2019.
Språk: Svenska
Förlag: Bonnier Bookery
ISBN: 978-91-7901-057-7
Övrig information:
E-bok.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Tre månader före jul dog Ebbas mamma. Nu är det natten före julafton och julkänslorna vill absolut inte infinna sig. Ebba har en man, två barn och mammas moraklocka - men ingen mamma. Och julen, som ska vara tiden då familjen samlas och kärleken frälser mänskligheten, är bara ett gigantiskt berg av julklappar och ett påträngande sken av ljusstakar och girlanger som ska lysa upp det förbannade vintermörkret. Går det att ställa in ett julfirande? Malin Persson Giolito har skrivit en melankolisk berättelse om en kravfylld högtid som på gott och på ont påminner oss om tider som flytt och de som vi har förlorat.En julsaga publicerades i Dagens Nyheter på julafton 2018. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin [Elib].

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

293481
av Persson Giolito, Malin
270209
av Persson Giolito, Malin
267449
av Persson Giolito, Malin
267450
av Persson Giolito, Malin
245472
av Persson Giolito, Malin

Liknande titlar

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.