Spela mera : Charader [Elektronisk resurs].

Sök e-böcker

303996
E-bok:Spela mera : Charader [Elektronisk resurs].:2019. E-bok Spela mera : Charader [Elektronisk resurs].
Spela mera : Charader [Elektronisk resurs].
av Förlag, Nicotext
År: 2019.
Språk: Svenska
Förlag: NicotextElib [distributör]
ISBN: 978-91-88983-73-2 91-88983-73-0
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Spela mera: Charader är ett underhållande spel som passar både till middagsbjudningen och barnkalaset. Charaderna är uppdelade i fyra olika kategorier som tar upp allt från Pippi Långstrump till svenska ordspråk. På spelkortens baksida finns även enkla illustrationer för de allra minsta. Recensioner: "Charader är alltid knepigt. Det är svårt att hitta en bra balans för deltagarna. Det har Nicotext rådit bot på genom en oerhört genomtänkt variant där varje kort har allt från en bild till svårare meningar att illustrera med kroppen. Just den här blandningen av alternativ på korten gör Spela mera: charader till ett av de bästa charadspelen Umeåguidens testpatrull testat." HÖGSTA BETYG Betyg: 5/5 Umeåguiden, 8 december 2018 "Kort med charader, på ena sidan är det en bild och på andra sidan finns text som läskunniga barn kan läsa. Under bilden står ordet så att barnen kan ge en ledtråd i form av första bokstaven. Ett mycket roligt spel som går att spela med hur många deltagare som helst." Betyg: 5/5 Tidningen Förskolan, nr 1, 2019 "Roligt spel med utrymme för egna regler som kan anpassas efter vilka som spelar. (...) Plus för många olika och roliga kategorier att ta sig an. (...) Det här är ett spel med hög skrattfaktor och som passar alla. Släpp loss din inre teaterapa och kör." BÄST I TEST! Betyg: 5/5 Linköpings-Posten, 7 december 2018 "Bra spel om man vill skratta mycket. (...) Galet och roligt! Man får göra många konstiga charader (...) till exempel göra en zombie som dansar macarena. (...) Väldigt lätt och roligt familjespel. (...) Det är svårt att hålla sig för skratt." Betyg: 4/5 Kamratposten, nummer 19, december 2018 "Så enkelt att barn som inte kan läsa kan vara med. De tittar i stället på kortens bilder och försöka gestalta vad de ser. (...) Ett spel som underhåller och triggar såväl fantasi som tankeverksamhet i alla åldrar." Betyg: 4/5 Expressen, 7 december 2018 "Enkelt att förstå och det är alltid kul med charader. (.../Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

304017
av Förlag, Nicotext
298515
av Förlag, Nicotext

Liknande titlar

Sök vidare

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.