Språk

sv-se en-gb
  • Logga in för att låna
295004
Från kust till kust [Elektronisk resurs] : roman / Jane Green ; översättning: Helen Ljungmark.
Omslagsbild
Av: Green, Jane
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Printz PublishingElib [distributör]
ISBN: 978-91-7771-131-5 91-7771-131-9
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: The accidental husband
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/medietyper:
Bok:Från kust till kust:2019
Talbok, DAISY:Från kust till kust:2019
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Jane Green är tillbaka med ännu en gripande bladvändare om familjer, hemligheter och kärlek. Sylvie är nöjd med livet. Hon trivs med tillvaron som hemmafru och älskar sitt bohemchica hus i den charmiga småstaden La Jolla i Kalifornien. Men allt är inte perfekt - ensamheten är tung när maken hela tiden är bortrest i jobbet, särskilt nu när tonårsdottern Eve inte verkar må bra Äter hon inte mindre än vanligt, och ser hon inte lite mager ut? Maggie lever den amerikanska drömmen. Efter en tuff uppväxt har hon gjort en imponerande klassresa, ända till det stora, eleganta huset i välbärgade New Salem i Connecticut. Men skenet bedrar - barnen är visserligen skötsamma och välartade, men maken är borta större delen av tiden, och Maggie försöker döva tomheten med nya, dyra handväskor och tröttsamma mingelpartyn med grannfruarna. Trots att de lever så olika liv har Sylvie och Maggie mer gemensamt än någon av dem kan ana. Sanningen kommer att ställa deras liv på sin spets - men också föra de båda kvinnorna samman på ett minst sagt oväntat sätt./Innehållsbeskrivning från Elib.
Sylvie och Maggie är båda nöjda med sina liv. Sylvie bor i Kalifornien och Maggie i Connecticut. Båda har en man som reser mycket och är borta större delen av tiden. Trots att de lever olika liv har Sylvie och Maggie mer gemensamt än någon av dem kan ana. Sanningen kommer att ställa deras liv på sin spets men också föra de båda kvinnorna samman på ett minst sagt oväntat sätt.

Recensioner
Så oerhört fin bok
2019-03-20
lizzienilsson84
Bibliotek Skånesydost
Visa alla

andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök vidare

Loading...

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil.

Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Du får låna upp till 4 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.