Den nya digitala tidsåldern [Elektronisk resurs] / Eric Schmidt, Jared Cohen ; översättning: Erik Nisser.

302042
E-bok:Den nya digitala tidsåldern [Elektronisk resurs] / Eric Schmidt, Jared Cohen ; översättning: Erik Nisser.:2019. E-bok Den nya digitala tidsåldern [Elektronisk resurs] / Eric Schmidt, Jared Cohen ; översättning: Erik Nisser.
Den nya digitala tidsåldern [Elektronisk resurs] / Eric Schmidt, Jared Cohen ; översättning: Erik Nisser.
av Schmidt, Eric, 1955- .
År: 2019.
Språk: Svenska
Förlag: Fri Tanke FörlagElib [distributör]
ISBN: 978-91-87513-83-1 91-87513-83-8
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: The new digital age
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Här möts två världsledande tänkare inom teknik och utrikespolitik i ett efterlängtat och unikt samarbete. En omvälvande framtidsvision är redan här: en värld där alla är uppkopplade, full av utmaningar att möta och fördelar att ta tillvara. Eric Schmidt hör till Silicon Valleys främsta företagsledare och har gjort Google till ett av världens mest inflytelserika bolag. Jared Cohen är VD för Google Ideas och tidigare rådgivare till utrikesministrarna Condoleezza Rice och Hilary Clinton. Med sin kombination av kunskap och erfarenhet, har författarna en sällsynt god möjlighet att besvara de svåraste frågorna om vår framtid: Vem kommer att ha mest makt, medborgaren eller staten? Gör ny teknologi att det blir svårare eller lättare att genomföra terrordåd? Vad råder det för relation mellan säkerhet och rätten till ett privatliv? Hur mycket kommer vi att vara tvungna att lämna bakom oss för att vara med i den nya digitala tidsåldern? I denna banbrytande bok kombinerar Schmidt och Cohen observationer och insikter för att måla en bild av den värld som väntar oss om några decennier. Den nya digitala tidsåldern är en både pragmatisk och inspirerande redogörelse för vart världen är på väg. Med självförtroende och klarsynthet visar författarna hur mycket vi har att se fram emot och vad vi ska akta oss för när den största informationsteknologiska revolutionen i mänsklig historia fortsätter att utvecklas. Sagt om boken: Med levande exempel och briljanta analyser visar den här boken hur internet och andra former av kommunikationsteknik kommer att ge individer större makt att påverka och i grunden förändra framtiden för både länder och företag Realistisk men djupt optimistisk Mycket klok och enastående läsvärd. - Walter Isaacson, författare till Steve Jobs Eric Schmidt och Jared Cohen har skrivit en undersökande betraktelse över teknologiutveckling och världsordning./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

265746
av Schmidt, Eric

Liknande titlar

216737
av Maushart, Susan
213316
av Malmstedt, Jan
287139
av Gelin, Martin
210910
av Simonson, Nisse
214205
av Ek, Jesper
292345
av Helle, Siri
302139
av Pinker, Steven
229473
av Alverén, Fredrik
248913
av Bohlin, Rebecka
304854
av Boisen, Frida
303252
av Rees, Martin J
290018
212104
av Hermundstad, Helen
293206
av Perlheden, Malin
309030
av Ansell, Eva
290112
av Ansell, Eva

Språk

sv-se en-gb
Loading...

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.