Harha-askel / Maria Adolfsson ; suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 5 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
303710
Bok:Harha-askel / Maria Adolfsson ; suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom.:2019 Bok Harha-askel / Maria Adolfsson ; suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom.
Harha-askel / Maria Adolfsson ; suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom.
av Adolfsson, Maria, 1958- .
År: 2019
Språk: Finska
Förlag: Tammi
ISBN: 978-952-04-0340-9 952-04-0340-X
Övrig information:
Första finska upplaga 2019.
Originaltitel: Felsteg
Serietitel: Doggerland
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Detta är första boken om kriminalkommissarie Karen Eiken Hornby i det fiktiva Doggerland. En kvinna som varit gift med huvudpersonens chef hittas mördad i sitt kök. Eiken Hornby får mordutredningen på halsen och kommer skeenden på spåren som kanske leder årtionden tillbaka i tiden. Samtidigt försöker hon döva sin livsångest med ett inte helt hälsosamt leverne.
Det är morgonen efter den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Kriminalkommissarie Karen Eiken Hornby får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret. Karen har återvänt till Doggerland för att glömma sitt förflutna men nu tvingas hon navigera mellan egna och andras felsteg.

Här finns titeln:

Loading...
Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

Liknande titlar

263416
av Palviainen, Jukka-Pekka

Språk

sv-se fr-fr en-gb de-de
Loading...