Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
304022
Röda tråden djur [Elektronisk resurs].
Röda tråden djur [Elektronisk resurs].
av Starkström, Sara
År: 2019.
Språk: Svenska
Format: E-bok
Förlag: NicotextElib [distributör]
ISBN: 978-91-88983-31-2 91-88983-31-5
Övrig information:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
EBOK, Epub2-format ISBN 9789188983312 Det finns miljontals spännande djurarter på vår planet. Djurriket är verkligen fascinerande och det finns djur i alla tänkbara former, storlekar och färger. Djuren har ofta karakteristiska egenskaper som de utvecklat för att kunna överleva, och ibland gör det att de ser väldigt speciella eller roliga ut. I Röda Tråden Djur beskrivs 200 spännande djur med 2000 roliga men sanna ledtrådar. För varje kort lär du dig något nytt om vanliga djur såsom får och grisar, men också om djur som du kanske bara har sett på teve eller i djurparken som till exempel sengångaren och myrsloken. Röda Tråden Djur är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda ledtrådar för att komma fram till vilket djur som beskrivs. För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan, men det är inte alltid den spelare som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret. Recensioner: "Barnen tyckte det var kul även om vi fick ta bort de mest svårgissade djuren. Lättspelat, bildande och lätt att ta med på bilresan" Betyg: 4/5 Leva & Bo, Expressen bilaga, 410 november "Vi som spelade tyckte detta var ett trevligt och roligt spel. Ett stort plus är att man lär sig mycket om olika djur. Rekommenderar varmt detta spel, vi kommer garanterat att spela det många gånger." Betyg: 4 Helgkuriren, Alingsåskuriren, Vecka 46, november 2014 "Passar dig som är intresserad av djur. (...) Litet och bra format på spelet som inte tar mycket plats." Totalt Umeå, 26 november2 december 2014 "Kul och lärorikt spel för alla åldrar." Betyg: 4,5 av 5 Tidningen Land, 28 november 2014 "Kul och klurigt. Formatet gör det lämpligt till bil- eller tågresor." Betyg: 5 Gelfe Dagblad, 1 december 2014 "Spelet är ungefär som frågelekarna som brukar finnas i dagstidningar. Du får en ledtråd om ett djur på tio poäng, ytterligare en på nio och så vidare ner till ett poäng. Djuren kan vara både riktiga djur och sagodjur./Innehållsbeskrivning från Elib.

Recensioner Bli först med att recensera denna titel

andra titlar av samma författare

298523
av Starkström, Sara
298524
av Starkström, Sara

Liknande titlar

Språk

sv-se en-gb

Sök vidare

Loading...

Om e-böcker

E-böcker är digitala böcker som du kan läsa på din dator, läsplatta, surfplatta eller mobil. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar. Biblioteket har tillfälligt höjt gränsen för max antal lån av e-böcker och e-ljudböcker. Du får nu låna upp till 8 e-böcker eller e-ljudböcker samtidigt.

Läs mer om hur du gör i e-bokshjälpen.